Sommarhälsning

 
Hej på er!
 
Här kommer en sommarhälsning från oss på Chambers of Love. Hoppas att ni alla kan njuta av sommaren, trots det något kalla vädret. Vi får skapa oss sol i sinne istället. Varför t.ex. inte med en läcker massageolja och lite shysst glidmedel?
 
Din nyinköpta massageolja och glidmedlet kan du sedan med stor fördel ta med dig till kvällens fest på Deka, som kör strandtema ikväll. Lite mys på stranden liksom.
 
Har du ännu inget att ta på dig, så ta gärna en sväng in till Chambers of Loves butik på Drottninggatan 71D i Stockholm eller besök web-shoppen.
 
Vi jobbar också på med att komma ut på lite mässor i sommar. Den 28:e juli till 2 augusti kommer vi t.ex. vara utställare på årets Pride-festival i Stockholm. Kort därefter är det dags för mässa i Oslo, 20 - 24 augusti som vi planerar att besöka.
 
 
Vi ses!
 
 

BDSM-studio i Budapest

 

Dags för uppdatering på bloggen igen!

Vår leverantör nere i Budapest (hen som gör våra vackra ljusstakar, servettställ, metallrosor etc) har öppnat ett Bed and Breakfast med tillgång till en riktigt fin och fräsch BDSM-studio i källaren. Det är i princip bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan göra där! Det finns en fängelsecell, en bur, en medecinstol, en totempåle och tillgång till en rad piskor och redskap. En del köpta hos oss på Chambers of Love. =)

Tag gärna kontakt med oss för att få veta mer, då studion går att hyra och det också går att få tag på billiga flygbiljetter om man söker i diverse flygbolags lågpriskalendrar etc. T.ex. hos Norweigan eller Wizz air.

En långweekend eller en längre semester i Ungern är som gjord för att ladda batterierna!

I morgon är det dags för oss åka på fetischbal i Norrköping. Det ser vi fram emot!

Må bäst tills vi hörs nästa gång på nåt sätt, antingen IRL eller här.


RSS 2.0