Mässan slut - Chambers of Love åter i Sthlm

Så var Erotica Show 2014 i Malmö slut o vi på Chambers of Love är åter i Stockholm. På mässan blev en del av oss utställare intervjuade. Två av oss på Chambers of Love blev intervjuade. Detta kan du lyssna på via www.mitteget.sattyg.se o surfa till "podden". Avsnitt 25 är vi med i, ca 32 min in i avsnittet eller så. :-)

Nu packar vi upp saker o laddar för en spännande vår med fin-fina korsetter o annat fint i sortimentet. Den fysiska butiken är åter igen öppen, 14-18 måndag till torsdag, fredagar 12 - 18 o lördagar 12- 16.

Vi finns på Drottninggatan 71D i CUMs källarvåning.


Varmt välkomna! :-)

Dags för Erotica Show 2014 i Malmö!

 
Dags för uppdatering på bloggen, för nu har det hänt och händer massor av grejer igen!
 
 
Ni har väl t.ex. inte missat att vi på Chambers of Love numera även har en fysisk butik i C.U.M.-s lokaler på Drottninggatan 71.D i Stockholm? Där finns vi i källarvåningen. :).
Givetvis funkar det precis lika bra att beställa även via vår webbshop på www.chambersoflove.se.
 
Våren börjar även komma, och det är dags för mässa igen!
 
Denna gång är vi ett gäng som sätter oss i en minibuss och drar ner till Malmö för några dagars ”mässande”, på torsdag den 27e mars och är åter i Stockholm på söndag sen kväll/natt. Själva mässan är under fredagen och lördagen. Kolla in http://www.eroticashow.se för mera info om den.

Vi från Chambers of Love kommer ha mycket härligt med oss! Det har t.ex. kommit hem nya rostfria halsband  (även i mindre storlek för den som har mycket smal hals) och vackra korsetter i olika modeller och storlekar.

Vi kommer också kunna erbjuda bra mässerbjudanden! På scenen kommer det även ordnas en modeshow där vår kollektion visas.

Givetvis kommer vi även vara med på den pubträff som anordnas på fredagen.

Vi ses i Malmö, på mässan i Chambers of Love´s monter!


RSS 2.0