Priden är i gång! =)

 
Priden är i gång! Och ikväll invigs Pride Park och Kinkykvarteret!
 
Ola Salo och Conchita Wurst kommer sjunga bl.a. och vi på Chambers of Love kommer stå i vårt tält och lyssna, samt prata med er kunder och besökare.
 
Vi finns på plats i eget tält i år och kan erbjuda massor av härliga saker ur vårt sortiment.
 
Den fysiska butiken på Drottninggatan 71D hålls stängd under Pride-veckan, och öppnar igen 4 augusti, men ni hittar oss ju på Priden eller genom att beställa via vår hemsida www.chambersoflove.se
 
Happy Pride! Vi ses!
 
 

Skribent på Chambers of Love? Korsett-fetischt?

 
Hej på er!
 
Är du duktig på både engelska och svenska i skrift? Tycker du dessutom om att skriva och klura på beskrivningar etcetera? Då kanske du är den vi söker för att bli skribent för oss på Chambers of Love. Vi söker just nu skribenter för att hjälpa oss produktbeskriva till vår hemsida. Hör av dig till oss på info@chambersoflove.se eller besök oss i butiken på Drottninggatan 71.D.
 
Du kanske även vill hjälpa till att blogga? Det är också välkommet! =)
 
För dig som gillar korsetter och visa upp dig - vad kan bli bättre än att gå i en korsettparad? Låna en snygg korsett  av oss på Chambers of Love under Priden och ha på sig? Givetvis finns det många snygga att välja bland och naturligtvis har varje korsett riktiga stålskenor, rejäla öljetter och hakar för strumpebandshållare. Kika gärna runt på hemsidan eller besök butiken för att se vårt utbud. En del nya korsetter kommer även att komma hem till just Pride.
 
Det finns även nu gothiska halsband och en del roliga isformer som är nytt i såväl webshopen som i butiken på Drottningg.71.D
 
Som sagt, hör av dig - info@chambersoflove.se eller hos oss på Chambers of Love i fysiska butiken på Drottningg.71.D
 
 

Tillfälligt erbjudande!

 
Tillfälligt erbjudande finns nu hos oss på Chambers of Love;
 
COLT-produkter - dildosar. Kika in på Drottningg. 71 D i Chambers of Love-butiken eller tag kontakt med oss via vår hemsida, www.chambersoflove.se
 
Vi håller även på att få hem nya och läckra korsetter. Igår kom det b.la. hem ett smakprov på en steampunk-korsett som vi håller på att jobba fram.
 
Som sagt, ta gärna och besök oss på Chambers of Love  i butiken eller på nätet. Snart är det även Pride och förberedelserna pågår för fullt. =)
 
Varmt välkomna!
 

RSS 2.0