Vår-nyheter!

 

Hej allihop!

 

Nu var det längesen ett nyhetsbrev tillika blogg-inlägg kom, så här kommer ett par rader igen.

Mycket har hänt sedan sist!

Lagerflytten vi skrev om sist har blivit av, och vårt lager på Chambers of Love finns numera i Örebro-trakten. 

Våren är på väg och med den får hemsidan – www.chambersoflove.se en liten vårstädning. Vi är ett glatt gäng som skriver produkterbeskrivningar och jobbar med sidan. Vi uppdaterar kontinuerligt med produkter, så varför inte ta en kik in där och se vad för nytt som finns?

Vi har t.ex. nöjet att erbjuda Magic Wand Massager för 560 kr – som hittat! Till denna magiska och underbara pinne med många spännande användningsområden finns även tre olika huvuden  (se även under Magic Wand Massagare under "relaterade artiklar"), för att öka njutningen ytterligare.

Ytterligare en nyhet vi tror på är att vi tagit in ”50nyanser”-kollektionen! Vem har inte drömt om att få uppleva det som ”Anastasia” får vara med om? Ta en titt på hemsidan under ”Nyanser av Grått”.

Vi samarbetar även med andra företag, för att du som kund ska få det bästa av det mesta när det gäller sensualism, romantik och naturlighet - kort sagt: härlig vardagskvalité!

Känner du dig själv sugen eller vet du om någon som kan vara sugen på att skriva en novell för oss, eller hjälpa till med produktbeskrivningar? Tveka inte att höra av dig för att få provskriva!

Vi har även kommit igång med homepartyn i Örebro med omnejd, och kan även erbjuda teckenspråkiga homepartyn inom samma område (måste dock sägas till om i förväg att man önskar teckenspråkig personal med).

På tal om teckenspråk, så finns teckenspråkig personal att tillgå i kundservicen och snart kommer vi även kunna erbjuda kundservice på teckenspråk, via Skype.

Vi söker även fler homeparty-värdinnor i landet – något för dig eller känner du någon som kan vara sugen? Tveka inte att höra av dig!

Soliga vårhälsningar

Personalen på Chambers of Love

 


RSS 2.0